سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 327347
    تاریخ انتشار: 19/دي/1401 - 12:13

    سنگ بزرگ پیش‌پای پرسپولیس/ خطر جریمه ۲۰۰ هزار یورویی!

    باشگاه پرسپولیس فرصت اندکی تا پرداخت اولین قسط از بدهی توافقی با دروازه‌بان کروات خود را دارد اما برای انجام این کار سنگ بزرگی را پیش پای خود می بیند که باید برای آن تدبیر کند.

     سنگ بزرگ پیش‌پای پرسپولیس/ خطر جریمه ۲۰۰ هزار یورویی!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر؛باشگاه پرسپولیس با حکم فیفا ملزم به پرداخت طلب ۸۶۶ هزار یورو به بوژیدار رادوشوویچ شد اما مسئولان باشگاه پس از مذاکره با دروازه‌بان کروات پیشین خود توانستند این مبلغ را به ۸۵۰ هزار یورو کاهش دهند و طبق تفاهمی که داشتند آن را در چهار قسط پرداخت کنند.

    باشگاه پرسپولیس طبق این تفاهم نامه اولین قسط خود را باید ۲۵ دی ماه به حساب رادو واریز کند و بقیه آن را در سه مرحله مختلف تا نهم نوامبر ۲۰۲۳ (۱۸ آبان ۱۴۰۲) به رادو بدهد.

    سرخپوشان پایتخت که تنها یک هفت تا پایان اولین مهلت پرداختی به رادو فاصله دارند برای انتقال پول با مشکلات تحریم ارزی روبرو هستند و دنبال راهکار مناسب برای پرداخت این مبلغ به حساب رادوشوویچ هستند.

    باشگاه پرسپولیس اگر نتواند تنها یکی از اقساط رادو را تا مهلت مقرر از پیش تعیین شده بپردازد باید مبلغ ۲۰۰ هزار یورو به عنوان جریمه هم به رادو پرداخت کند در غیر این صورت پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه بار دیگر بسته خواهد شد و پرسپولیس مجبور است تمام بدهی اش را یکجا به دروازه‌بانی که قراردادش حاشیه‌های زیادی را به همراه داشت پرداخت کند.

    حالا رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس وارد ماجرایی شده است که چاره‌ای جز پرداخت اقساط رادو به صورت منظم ندارد در غیر اینصورت باشگاه را با مشکلی جدی تر از گذشته روبرو می‌کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما